Wyoming

View listings

wyoming.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Wyoming

Fastighet till salu i Wyoming

Det gränsar mot norr med Montana, i öst med South Dakota och Nebraska, i söder med Colorado, och i väst med Utah och Idaho.

Wyoming var inte längre känt av USA, men det är en dold juvel och det kan vara en intressant plats där man letar efter en fastighet till salu i Wyoming.

Wyoming är officiellt känd som "jämställdhetsstaten" men har flera andra inofficiella smeknamn inklusive "Cowboy State" och "Big Wyoming". Det är den 10: e största staten i termer av område, men det är också det minst folksamda staten och den 2: a minst tätbefolkade staten.

Befolkningen i Wyoming är cirka 585 501 invånare, ungefär samma befolkning som staden Albuquerque. Wyoming erbjuder många naturliga skönheter, en sund ekonomi och Wyomings bostadsmarknad blomstrar. Var den första att vara full av möjligheter och kom hit för att hitta din egendom till salu i Wyoming.

Wyoming har en arbetslöshet som ligger i linje med det nationella genomsnittet. I mars 2018 var det 3,9%. De flesta jobb i Wyoming är för federala eller statliga myndigheter och gästfrihet jobb.

Wyoming fastighetsmarknaden är lika stark men har unika egenskaper jämfört med andra stater.

Fastighetspriser till salu i Wyoming ligger runt medeltalet, även i sina större städer. Du kanske tror att det inte är tillräckligt bra, men det kan vara ett utmärkt tecken. Förra året ökade värdena i Wyoming med 1%. I år väntas nå 1,5%.

Trots detta är Wyomings fastighetsmarknad faktiskt lidande. Förra kvartalet 2017 bete sig Wyoming tillräckligt för att jämföra med resten av nationen.

De flesta hem i USA är enfamiljshus, över 65% av bostäderna. Detta är förmodligen en orsak till statens utbredda rurality.

Cheyenne är det största storstadsområdet i staten och består fortfarande övervägande av enfamiljshus. Cheyenne har en befolkning på 65.000.

Wyoming erbjuder flera ställen att bo: från små städer till absolut ensamhet.

Rock Springs är en av de bästa ställena att bo i Wyoming. Området är rik på naturresurser som erbjuder jobb.

Något som är unikt i Rock Springs är en låg medelålder. Staden är ganska ung i jämförelse med andra städer i staten. Rock Springs genomsnittliga ålder är 35 år. Community College of the City of Western Wyoming.

South Park, Wyoming, rankas som den första platsen att bo i en nisch. Den lilla staden, som ligger i Teton län, har ett mycket högt fastighetsvärde.

På Wyoming fastighetsmarknaden finns det en mängd alternativ där du letar efter din egendom till salu i Wyoming. Det industririka staten erbjuder rättvisa löner och låga bostadspriser i både storstäder och landsbygdssamhällen. Det finns verkligen inget som inte ägs av fastigheten till salu i delstaten Wyoming.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 15318

Försäljning Åkermark, Wyoming, Cheyenne, Cheyenne, Cheyenne

40,087.77SEK
Försäljning
Åkermark

185.81 m²
Gyllene tillfälle för nDu att äga ett bostadshus tomt
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB